Retrospectiva anului 2019

"Trecutul este ușa viitorului."
Bogdan Petriceicu Hasdeu

Retro 2019

Privind în urmă, putem spune că anul 2019 a fost un an bun pentru noi și vrem să enumerăm câteva din obiectivele atinse:

  1. Am reușit să înființăm Asociația Club Sportiv Dejul Pedalează, asociație care are ca scop principal promovarea unui stil de viață sănătos utilizând bicicleta ca mijloc alternativ de deplasare.
  2. Am pornit pe acest drum cu pași mici și timizi în care am realizat un protocol de colaborare cu Inspectoratul de Poliție Județean Cluj pe tema educației rutiere.
  3. Ne-am implicat activ în strângerea de fonduri pentru dotarea secției de nou născuți a spitalului municipal din Dej.
  4. Am realizat și ediția a doua a Marșului Tăcerii, un marș care are loc la nivel mondial pentru acei bicicliști răniți sau uciși în traficul zilnic!
  5. Punctul culminat al anului a fost cea dea doua ediție a concursului Mini Cupa Dejul Pedalează. Ne-am bucurat și de data aceasta de o prezență bună chiar dacă am avut mici greșeli de organizare, colaborând cu Politia Rutieră invitându-i să facă parte din educația celor mici alături de părinți și bunici!
Retro 2109

În încheierea anului, împreună cu "Asociația Vreau Să Trăiesc Liber" am identificat 3 familii nevoiașe dintr-o localitate învecinată, organizând în grupul local de bicicliști o pregătire a 19 cadouri pentru copiii acestor familii, iar în perioada Crăciunului am dăruit aceste cadouri din partea celor implicați! Am colindat și am fost colindați, am avut momente care ne-au emoționat și dorim ca și pe viitor să dăruim din bunăstarea noastră și celor care se află la nevoie!

Retro 2109

Vrem să le mulțumim cu această ocazie tuturor colaboratorilor noștri de peste an: R&R Gas, Pro Nutrition, Imprimeria Vobiscum, Cofetăria Lemnul Verde, Coca Cola, Pani ind Market, Mers.ro prin magazinul Trespass, RealBike, Inspectoratului pentru Situații de urgență Avram Iancu Cluj, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, Primăria Municipiului Dej și Clubul Sportiv Budokan Ryu.

Vă urăm La Mulți Ani și cât mai multe activități pe plan local în promovarea unui stil de viață activ și sănătos folosind bicicleta ca mijloc de deplasare alternativ!


Articol realizat de Paul Costea