MiniCupa "Dejul Pedalează" Ediția #1

"Toată lumea ştie că anumite lucruri sunt irealizabile, până când vine cineva care nu ştie acest lucru şi le realizează."
Albert Einstein

MiniCupa Dejul Pedalează Ediția #1

Ziua de 3 Iunie a fost una mai specială pentru noi dar și pentru Municipiul Dej, fiind Ziua Mondială a Bicicletei ne-am gândit să sărbătorim acest eveniment cu prima ediție a MiniCupei "Dejul Pedalează". Pentru noi a fost și debutul Clubului Sportiv Dejul Pedalează în municipiul nostru! Ne-am pregătit cât am putut de bine din toate punctele de vedere și credem că am reușit să ne organizăm într-un mod exemplar încercând să dăm dovadă de profesionalism și seriozitate.

Prezența copiilor și a părinților a fost peste așteptările noastre, și am rămăs foarte surprinși chiar dacă afară, vremea era nehotărâtă, dar pană la urmă mama natură ne-a oferit cele mai bune condiții pentru desfășurarea competiției în aer liber. Dacă o mai ținea mult cu ploaie, eram pregătiți să schimbăm numele competiție în "Cupa Dejul Vâslește"! Copiii au dat dovadă de curaj și spirit competițional pe tot parcursul concursului organizat de noi, cu această ocazie vrem să îi felicităm pe toți participanții și în special le mulțumim părinților participanților pentru încrederea acordată în noi și de răbdarea cu copiii, pentru faptul că au venit într-un număr frumos, ceea ce ne-a încurajat să ne gândim la viitoarele ediții!

MiniCupa Dejul Pedalează Ediția #1

În continuare vreau să prezint clasamentul primei ediții MiniCupa "Dejul Pedalează" pentru cei care au fost prezenți și neatenți datorită entuziasmului:

Clasamentul pe categorii

Băieți clasele I - IV
 1. S. David
 2. M. Bogdan
 3. R. Cristian
Fete clasele I - IV
 1. D. Sara
 2. P. D. Briana
 3. D. Daria
Băieți clasele V - VIII
 1. C. C. Mircea
 2. C. Mircea
 3. P. Alin
Fete clasele V - VIII
 1. C. Adelina
 2. lipsă
 3. lipsă

MiniCupa Dejul Pedalează Ediția #1

Mulțumim celor care au fost alături de noi în efortul nostru de a împartășii din tainele mersului pe bicicletă: comunității de bicicliști din Dej, Imprimeria Vobiscum, Restaurantul R&R Gas, Trespass, ProNutrition, EVOLVE Fitness Center, Coca Cola, Tipografia Marian și nu în ultimul rând echipei de voluntari care ne-au ajutat pe tot parcursul evenimentului și dovada de profesionalism.

Nu putem să nu îi menționăm și pe cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Avram Iancu", care ne-au răspuns pozitiv solicitării de a ne asigura un echipaj de prim ajutor pe parcursul competiției și celor care ne-au pus la dispoziție sala de sport și terenul de la baza sportivă LAPI Dej!

Sperăm la cât mai multe colaborări în viitor, pentru că abia suntem la început de drum!

Romuli Curs


Articol realizat de Paul Costea