Ce spui? Putem conta pe tine?

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.

Ce reprezintă formularul numărul 230?

Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa până la 3,5% din impozitul anual sau pentru o perioadă de până la doi ani către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului. Distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venitul datorat poate fi solicitată prin cerere pentru aceiaşi beneficiari pentru o perioadă de cel mult 2 ani şi va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective.

De ce este important?

Este important pentru că este dreptul tău de a decide în ce mod se pot utiliza acești bani și îți oferă posibilitatea de a susține recurent o cauză în care crezi. ONG-urile se bazează pe ajutorul comunității și au nevoie de tine să își poată continua activitatea.

AVEM RUGĂMINTEA SA FOLOSIȚI FORMULARUL PUS LA DISPOZIȚIA PUBLICULUI DEOARECE ARE DATELE ASOCIAȚIEI COMPLETATE, TREBUIE DOAR SĂ COMPLETAȚI DATELE PERSONALE.

Sponsor oficial?

Dacă sunteți dispuși să ne ajutați noi suntem încântați să vă ascultăm. Putem discuta despre o posibilă sponsorizare pe termen lung ori la fiecare eveniment.

Se poate descărca un contract de sponsorizare care:

  • a) se listează în 2 exemplare;
  • b) se completeză cu datele firmei, reprezentantul și suma/bunurile pe care îi/le donați;
  • c) se semnează și ștampilează;
  • d) se comunică Asociației Club Sportiv Dejul Pedalează prin metodele de mai jos când poate ridica un exemplar al contractului;
    • e-mail: ;
    • telefon: sau

Siguranța datelor și timpul Dumneavoastră sunt importante pentru noi

La semnarea contractului avem rugămintea să completați și o delcarație privind datele cu caracter personal.

În cazul în care dispuneți de timp, un reprezentant al Asociației Club Sportiv Dejul Pedalează va fi încântat să participe la o ședință, într-o dată stabilită de Dumneavoastră, pentru acordarea informațiilor suplimentare și prezentarea proiectelor pe care Asociația Club Sportiv Dejul Pedalează le are în derulare.

Procedura descrisă în pașii de mai sus dorește doar să reducă timpul de lucru pe care ni-l puteți acorda.

Asociația Club Sportiv Dejul Pedalează vă mulțumește pentru sprijinul acordat!