Ne mișcăm în continuare pentru dezvoltare și sănătate!

Țintind sus cu gândul la viitor și la cei din jur, ne-am gândit împreună să punem în practică, mai bine spus să împărtășim experiențele și ideiile noastre cu ceilalți, în special cu cei mici.

Marșul Bicicliștilor Dejeni

Dejul Pedalează este o comunitate de oameni care iubesc bicicleta! Dorim să atragem cât mai multe persoane iubitoare de mişcare înspre acest sport care are o multitudine de beneficii atât pentru persoana care practică cât şi pentru comunitatea în care locuiesc.

Fenomenul velo începe să prindă contur şi în ţara noastră, desigur nu ne putem compara cu ţări precum Olanda, Belgia, Danemarca, Suedia sau Norvegia dar şi pe străzile noastre încep să apară încet cât mai mulţi biciclişti, în general tineri.

Beneficiile mersului pe bicicletă sunt unanim recunoscute şi enumerăm doar cateva dintre ele: prelungeşte viaţa, protejează inima, vei arăta mai tânar, arzi calorii, tonifică întreg organismul, îl purifică de toxine şi în timp vei simţii că ai mai multă energie, toate acestea fără să poluăm mediul şi comunitatea în care locuim!

Urban Cyclist

Un scurt istoric despre bicicletă și evoluția ei dea lungul anilor și mai ales impactul asupra socieții.

Ciclismul

Ciclismul ca alternativă a navetei de zi cu zi dar și ca mod recreațional și competițional la nivel mondial.

Image

Uniunea Internațională pentru Ciclism (UCI) supraveghează evenimentele internaționale de ciclism competitiv.